камина на газ

Нека направим професионално нещата, които имат значение за Вас!

Години наред изграждаме горивни системи и камини с горивни камери, затова сме наясно с всички детайли!

Често посещаваме домове, в които вече има изградени камини и/или друг вид горивни системи за отопление, при които са допуснати сериозни грешки, което налага преработка и причинява допълнителни разходи и неудобства на клиентите.

Не допускайте проблемите, които могат да бъдат част от решението!

Има много детайли, които трябва да знаем, преди да изпълним вашата поръчка. Никога не си позволяваме клиентът сам да взима решение, защото е нормално той да не познава детайлите и скритите опасности и разходи, които стоят за това решение. Затова позволете ни да се запознаем с вашите нужди и да ви разкажем повече за отоплителните системи, както и за декоративните камини, за да може да се наслаждавате години наред на безпроблемното им позлване!

камина на газ камини евростил

Не допускайте проблемите, които могат да бъдат част от решението!

Хората често решават да имат камина, която да внесе уют и топлина у дома, но не винаги познават детайлите необходими, за да се направи правилният избор. Точно заради това, често се допускат грешки! Нека ви помогнем в избора, за да бъде най-добрия за вас! Свържете се с нас на телефон +359 889 099 006

За всяка камина е необходимо да има комин, но не всеки комин е подходящ. Често се налага да изграждаме нови комини на вече монтирани горивни камери и/или отоплителни системи! Огледите ни са безплатни обадете ни се на телефон +359 889 099 006

Решили сте да се отоплявате на дърва или пелети, но правилното решение може да бъде взето само след точни изчисления направени от специалист, в противен случай може да имате сериозни бъдещи проблеми, а кой иска преработки след направен ремонт! Обадете ни се, за да ви консултираме напълно безплатно +359 889 099 006

Камини на природен газ или пропан KRATKI PRO серия LEO

Благодарение на панорамната гледка на огъня в Leo, дискретна рамка на фасадата и външни елементи, сведени до минимум, огънят се вижда на преден план. Серията Leo е пригодена за изгаряне с природен газ или пропан.

Електрически камини на водна пара Eurostyle

Електрическите камини Eurostyle с водна пара не произвеждат никакви
вредни емисии. „Пламъкът“ на камината е водна пара и е хладен при
докосване, което го прави безопасен за деца, домашни любимци и за
монтаж в търговски пространства

Камини на Биоетанол

Биокамините не приемат никакви ограничения, не изискват свързване към димоотвода на комина, лесни са за инсталиране, и използване и работят добре в просторна къща, както и в по-малък апартамент.

Градиснки горелки на газ KRATKI PATIO

Градиснките горелки на газ PАTIO са подходящи за декорация на тераси, веранди и дворове. Наслаждавайте се на открития огън с приятели и усетете топлината и уюта, които придават!

Нека ви помогнем да внесете уют и топлина в дома ви
Меню